saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koncoročná bilancia

Je krásne ako je každý rok iný ako ten pred tým.
Tento rok bol pre mňa v mnohom iný. Myslím že bol dobrý, lebo som zažil veľa vecí, a mám na čo spomínať. A aj sa veľa vecí v mojom živote zmenilo. Zmenil som sa aj ja a môj prístup k veciam... myslím že k lepšiemu.

Veľkou zmenou bolo pre mňa že som si začal písať tento blog asi v januári tohto roka. Zo začiatku som tomu veľké šance nedával, ale ono ma to celkom chytilo. Aspoň som mohol z seba dostať veci, ktoré som nemal komu povedať a občas to stačí.Myslím že mi to určitým spôsobom pomáha vyrovnať sa s realitou a sebou samým. Tiež mi pomáhajú vaše komentáre, je dobré pozrieť sa na veci z iného uhla pohľadu Ďakujem Vám.
Keď už tak bilancujem, zaujímal by ma Váš názor, Vás ktorí si to čítate. Chcel by som Vás poprosiť aby ste mi napísali čo si o mne myslíte, teda ak niečo, taký ucelený názor čo ste si poskladali z tých článkov čo tu celý rok píšem.
Vopred ďakujem a so vážne zvedavý že čo napíšete.

Prajem Všetko dobré do nového roku :-)

len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. Saval,
    na konci roka si spomíname najčastejšie len na to najlepšie, čo sme prežili a do podvedomia potláčame, to čo nás trápilo, aby sme si na prahu nového roka priali len to najkrajšie.

    No a ja si myslím, že si na dobrej ceste, aby si si zo dňa na deň viac dôveroval
    publikované: 30.12.2009 14:34:59 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. len tak ďalej,
    Savalovský, ja som tu dlhšie ako ty a je to fasa...takže sa nepýtaj na náš názor, my berieme každého, aký je, až na prípady zopár nedobrých ľudkov, čo sa tu zjavili, ale to sa vždy vyčistí...takže pokojne pokračuj, daj vedieť o svojom myslení a hlavne: nezabudni ísť na to rande!!!
    publikované: 30.12.2009 19:48:24 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Saval
    no svoj názor ti ani ja nepoviem, aj tak vieme o vás blogeroch len toľko, koľko nám vy dovolíte vidieť zo seba :) a ty si dosť zložitý prípad na to aby sa to dalo zhrnúť len tak :), ale prajem ti aby sa ti v novom roku tie svoje vzťahy o ktorých si tu písal podarilo vyriešiť tak aby si mál radosť zo života, aby si sa neobviňoval, aby si našiel pokoj v duši:) !!!
    publikované: 30.12.2009 21:11:45 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no dík, aj za to ze ste mi to nenapisali... ale nevadi :-)
    ďakujem aj za novoročné priania, Majte sa krásne..
    publikované: 31.12.2009 00:43:37 | autor: Savalovsky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014