saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

čas

Je divné. že si dokážem nájsť čas no rôzne hlúposti, aj keď si patrične uvedomujem že toho času vôbec nemám nazvyš
Napríklad dnes. Mal som veľké plány o tom ako sa pustím do semestrálky, ako sa budem učiť, ako sa budem venovať práci,ako budem ešte neviem čo všetko robiť, ale...

Ale cestou tak zo školy som si povedal že je pekný deň, že by bolo fajn zájsť si na kopec nad mestom a troška porozmýšľať nad tým, že čo so sebou budem ďalej robiť, na tom by nebolo nič zlé keby mi to nezabralo 4 hodiny z dňa, pretože som hneď cestou tam nestihol dve autobusy, po príchode na kopec, odkiaľ bol vážne pekný výhľad, som zistil že tam aj dosť fúka a že je tam ale sakra kosa, tak po polhodine na kopci som sa vydal na cestu nazad, a zase zabil trištvrte hodinu cestou nazad, a k akému poznaniu som tam dospel? -> bola tam kosa, nedalo sa premýšľať
Keďže si až veľmi dobre uvedomujem časový sklz ktorý mám snáď vo všetkom čomu sa venujem... (práca, škola, semestrálka č.1, semestralka č.3, projekt, a tuším že by sa ešte niečo našlo ) hneď som si sadol za komp, a šiel sa venovať tomu všetkému... ale prv som si pozrel správy na sme, potom aby som nemal jednostranné informácie ešte aj správy na pravda.sk, IT novinky z DSL.sk, markiza.sk, nieco z aktuality.sk a samozrejme aj ta3.com. Potom som usúdil že už by bolo vážne dobré venovať sa povinnostiam, ale nejako ma to sledovanie správ unavilo tak som si ľahol do postele a pozrel si 5 častí futurami... To už som si povedal že vážne dosť bolo a sadol za komp, s tým že idem niečo už vážne robiť... ale ešte pred tým som si znova pozrel správy, kupodivu, nič nového sa za tie 3 hodiny nestalo... tak ma napadlo že napíšem niečo na blog... a takto teraz píšem.

Niekedy sám neverím tomu ako to ja môžem všetko stíhať keď mám k veciam takýto prístup... ale nejakým zázrakom sa nakoniec všetko podarí. Neviem si to vysvetliť. Tiež si neviem vysvetliť prečo mám chuť robiť všetko ostatné miesto toho čo by som mal... ja by som ochotne civel na lampu zo dve hodny len aby som nemusel robiť to čo by som mal... Ono ma to nebaví a som na seba neskutočne naštvaný že sa k  tomu neviem prinútiť. Dokonca keď v práci po mne cez prázdniny nič nechceli, aj to som dokázal robiť s časovým sklzom, a to už je čo povedať, ale nikto si to nevšimol, a oni už si zvikli, že keď poviem že sa to pokúsim poriešiť do pondelka, tak cca o dve až tri týždne to bude hotové. :-) divím sa im že mi to tolerujú, ale.. budem sa s nimi hádať? Proste zase som sa dostal do stavu keď neviem čo skôr, ale to mi nebráni aby som celý deň robil blbosti, a potom sa stresoval že nič nestíham.
Keď sa nad tým tak zamyslím ja som stále v časovom strese a s niečím meškám už som si na tento stav natoľko zvikol, že keď sa mi raz cez prázdniny stalo, že som nemusel nič robiť a s ničím som nemeškal a všetko som mal hotové, ja som sa nudil, nebavila ma ani jedna z tých nezmyselných činností, ktoré ma bavia ak mám niečo iné robiť, proste divné.

Ale od zajtra už začnem pracovať na všetkom čo by som mal, a všetko dokončím... (toto si vravím každý večer pred spaním :-) )
Keďže dneska už je veľa hodín už sa mi s ničím neoplatí začínať.. tak si idem pozrieť film dobrú noc. 

len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. Saval,
    ja by som ochotne civel na lampu zo dve hodny len aby som nemusel robiť to čo by som mal... ==ty si asi zabudol, že aj premýšľanie unavuje. A takáto pekná úvaha ťa musela sakramentsky unaviť, takže odlož všetko na zajtra. Ak nestihneš zajtra, tak na popozajtra , a ak tak.... donekonečna sa môžeš vyhovárať, no nie,
    publikované: 06.11.2009 00:04:21 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nooo
    ono by to šlo vyhovárať sa donekonečna ale malo by to neblahé dôsledky... vyhadzov z práce, vyhadzov zo školy a to by som asi nechcel.
    publikované: 08.11.2009 13:07:33 | autor: savalovsky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014