saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Už je to ho moc...

jaaaaj sviatky
Už som doma moc dlho, akože prišiel som domov okolo 20.12 lebo šli vianoce, potom nový rok a tak podobne. Zistil som že nie som zvyknutý byť takto dlho doma, niežeby mi vadili rodičia, ale viac mi vadí moja vlastná lenivosť, ktorá je domácim prostredím až moc podporovaná. Nudím sa? zapnem si telku a isto tam nájdem niečo čo ma zaujíma... za tieto tri týždne čo som doma som videl už ani neviem koľko dokumentov na Discovery o  všetkom možnom, nemožnom a uskutočniteľnom, že mám plnú hlavu informácií, ktoré mi aj tak v živote na nič nebudú, lebo asi ťažko budem pracovať na stavbe najväčšej priehrady sveta, alebo ťažbe diamantov z morského dna v okolí pobrežia afriky prípadne na americkej lietadlovej lodi, či na ruskej jadrovej ponorke. Mám dosť žitia bez problémov, kde nikto po mne nič nechce a každý sa stará či niečo nepotrebujem. Chcel by som niekam ísť preč, je jedno kam, pozrieť na nejaký hrad, kopec múzeum, len byť aspoň chvíľu sám a aby sa nikto nestaral do toho, čo robím... Ale to doma nejde, lebo nejde odísť niekam len tak, hneď by boli otázky, kde ideš? načo tam ideš?, a to tam musíš ísť? kedy sa vrátiš? nebolo by lepšie keby si ostal doma? Proste toto domáce prostredie ma neskutočne ničí...

Keď už idem niekam von s kamarátmi, tak to dopadne tak, že sa neskutočne opijem a preto sa snažím radšej nikam neísť. A koniec koncov aj tak už nemám peniaze, a bankomat je ďaleko, takže už ani nieje začo. Myslím že to je aj dobré... Mal by som sa učiť na nadchádzajúce skúšky ale vonkoncom sa mi nechce, každý deň si poviem.. že zajtra už začnem, vravím to už desiaty deň. Úplne najradšej by som bol keby som mohol čosi spraviť do práce, ale už mám všetko hotové a nikto po mne nič nechce... A tak rád by som na niečom robil len tak... pre prostú radosť zo zmysluplnej činnosti. Normálne sa teším na skúšky... lebo aspoň budem mať konečne zasa nejaký stres, proste nejakú zábavu.

Som len zvedavý že či keď sa ukážem znova v práci tak sa so mnou nerozlúčia, s tým že ďakujú za spoluprácu... dúfam že nie, lebo to by som prišiel o jedinú zmysluplnú činnosť ktorá ma baví... teda vlastne o jedinú činnosť ktorá ma baví, okrem pitia a pozerania filmov. Ale práca ma baví z týchto troch činností najviac. A tiež by som prišiel o jediný zdroj príjmov, čo by dvakrát príjemné nebolo, lebo by som musel ísť za rodičmi a brať si peniaze od nich... samozrejme už značne nižšiu sumu, čo by vážne príjemné nebolo. To by som sa asi radšej vrátil do call centra, kde by to tiež nebolo príjemné prísť tam teraz zo sklopenými ušami. Asi najhoršia je táto neistota v práci a nuda doma... je síce len 6. ale mne tento rok pripadá akoby už trval mesiace. Zajtra sa už musím rozhýbať a začať niečo zmysluplné robiť... začnem sa učiť, stanovím si za to nejakú odmenu... aa už viem, ak spravím všetky skúšky na prvý raz, tak ešte kým začne letný semester pôjdem do Viedne :-) Už mám motiváciu... a keď motyka vystrelí a zo "Stankou" to výjde... možno pôjde so mnou. (Čo síce pokladám za vysoko nepravdepodobné, ale nevadí...)
Tak... toť by bolo vše na dnešok...
BTW, prajem všetkým všetko dobré do roku 2010
 

len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. ja by som sa chcela
    tiež trošku ponudiť.....ach jo...ale práca a rodina nepustí...ešte si s láskou spomenieš na sladké časy príjemného nudenia....
    ...a vyjde ti to, hlavu hore, úsmev na pery a lásku v srdci ti prajem...:-)
    publikované: 07.01.2010 07:08:05 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-
    TAK UZ TO VO SVETE CHODI - AJ DOBREHO VELA SKODI :-

    PRACE VELA-TOLKO,CO SI CLOVEK ZELA- AJ ODMENU PRIMERANE-NA ZIVOT-NIE OZIERANIE-TO TI ZELAM - MILY PANE!

    STASTNY 2010! ZI S RADOSTOU!
    publikované: 07.01.2010 09:28:07 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. saval,
    ja neviem, čo je nudááá, nemám na ňu čas.
    A tak rád by som na niečom robil len tak... pre prostú radosť zo zmysluplnej činnosti. ===ty nemáš žiadnu záľubu? Žiadneho koníčka?
    Všetko naj ti želám pri nákupoch so Stankou vo Viedni
    publikované: 07.01.2010 18:19:45 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. tákže
    už sa nenudím, začal som sa dnes seriózne učiť, snáď mi to vydrží... a ďakujem za všetky milé priania :-)
    Čo sa tíka mojich koníčkov... tak rád chodím niekam preč, a rád robím niečo, po čom mám pocit že to malo nejaký zmysel, teda napríklad moja práca. No, a to by bolo tak všetko.
    A do tej Viedne nejdem vôbec na nákupy.. idem tam iba tak pre prostú radosť z výletu.. nemám rád nakupovanie, isto by som si to tam nekazil nakupovaním :-)
    publikované: 07.01.2010 20:40:24 | autor: savalovsky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014