saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tak a zasa to začalo

je tu nový semester, nový ľudia, a ten istý ja...
Už dlho som tu nič nenapísal, minule som sa zamýšľal nad článkami čo som tu napísal... všetky sú až príliš rovnako ladené, ako mi to raz niekto napísal že do fialova :-) pokúsim sa písať trocha pestrejšie.
  
Vrátim sa k tomu, o čom som chcel tento článok písať. Začal sa ďalší semester, tento sa líši najmä v tom, že už sa nestretávam s kamarátmi na ktorých som si zvykol, väčšina buď neprešla do ďalšieho ročníka, alebo šla na inú školu. Samozrejme, mám tu aj teraz známich, a kamarátov, ale už to nieje to, čo bývalo. Pred pár dňami som si uvedomil, že nie každý ku komu ja pristupujem ako k kamarátovi rovnako pristupuje aj ku mne. Vedel som aj pred tým že sú taký ľudia, len.. akosi som to od niektorých nečakal. Ale čo už s tým. Zistil som že som asi na ľudí príliš dobrý a oni to potom zneužívaju... pretože ja som typ človeka, ktorý keď môže, tak pomôže. Ale očakávam že si ma ten dotknutý bude vážiť čo sa nie vždy stáva, preto už nebudem tak horlivo všetkým pomáhať... myslím že to nemá zmysel. Je to až tak veľa keď čakám že si to budú ostatný vážiť?
A čo sa týka žien, rozhodol som sa už definitívne že už žiadnu nebudem hľadať, aj tak sa mi to nedarilo. Niekedy sa pýtam sám seba Že prečo ma ľudia majú radi... v poslednej dobe zisťujem že... nemajú a poniektorý ma majú plné zuby, a možno ma mali plné zuby vždy, len ja som to nechcel vidieť. 
Mám dojem že tento článok dopadol rovnako, ako tie predošlé... tiež je tak nejako do fialova...  

len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. Bez slov :)
    Zaujímavý blog :) Zaujímalo by ma, či si baba alebo chalan :) pretože ak si baba, mám tu niečo pre teba: Ja mám Online shop s náušnicami a príveskami... Bola by som rada, keby si ma navštívila :) A ak nie si, čo už xD Môžeš tam niečo kúpiť priteľke alebo tak :-) Ozvi sa prosím, ak ťa ponuka zaujala :)
    publikované: 01.10.2009 16:06:47 | autor: Cute STrawberry (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ehm... no pre cuteStrawberry
    či som baba alebo chalan sa z vyššieuvedeného článku dalo poľahky zistiť... a vonkoncom sa mi nepáči takáto forma reklamy akú robíš. Preto ak by som aj niečo chcel, tak vďaka tomu príspevku si to isto z tvojho onlineshopu nekúpim :-)
    publikované: 01.10.2009 17:32:22 | autor: savalovsky (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Saval,
    na to , že si mladý, je málo istoty v tebe. Skús si zohnať knihu Secreet-Tajomstvo. Nie je hrubá, nie je veľká , ale múdra
    publikované: 01.10.2009 19:02:45 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ďakujem za radu
    knihu tajomstvo som síce nečítal, ale videl som film... nechcem sa Ťa dotknúť... ale neverím tomu.
    bolo by fajn myslieť si že stačí niečo veľmi chcieť... teda myslieť na to a ono sa to splni, lenže žijeme v reálnom svete... a tu to tak nieje.
    publikované: 01.10.2009 19:30:33 | autor: savalovsky (e-mail, web, autorizovaný)
  5. .
    za predpokladu ze si nemylis, ze sa nieco moze stat, nezbadas ani ked sa to bude diat.
    publikované: 02.10.2009 01:37:09 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  6. aj mňa
    majú niektorí plné zuby asi
    publikované: 02.10.2009 02:09:07 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014