saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Urobil som rozhodnutie

V clanku tak som tu zasa som pisal o moich pocitoch z pobytu v BG. Tu je pokracovanie.

Ako som uz spomenul, nie velmi sa mi pozdava spravanie priatelky po mojom prichode sem, o tom si mozte precitat v clanku "tak som tu zasa"

Po tom ako sme sa na tom pohadali, som sa rozhodol ze pristupim na to ako sa sprava, ze to vydrzim este tych par dni. Ze jej to budem tolerovat.

Pravdepodobne si poviete ze som hlupy, ale z mojho pohladu nemam velmi co stratit. Ak sa potom, ako sa spolu vratime na slovensko zmeni a bude to ako pred tym, budem rad a budem znova stastny. Celkom jasne som jej povedal ze ak sa takto bude spravat este raz, po tom ako sa toto skonci. Tak je koniec. Asi som moc tolerantny ale snazim sa ju chapat, a byt k nej najlepsi ako to len ide. Posnazim sa tych par dni tu, budem na nu najlepsi ako viem. Ale ked nezmeni svoje spravanie po prichode na slovensko, tak ju poslem domov.

Co mozem stratit tymto spravanim ? no, ak to nevyjde budem vyzerat ako blbec, ale ludia co ma poznaju to pochopia. Ti co ma nepoznaju... nech si myslia co chcu.

Co mozem ziskat ? Mozem byt stastny, a to je to o co sa snazim cely zivot, myslim ze to za to stoji. Ak sa zmylim, tak sa zmylim. Nic hrozne sa nestane, ju poslem domov bude ma to stat par korun, ale mozem si povedat ze som sa nevzdal bez boja.

Ci verim tomu ze to bude znova fajn ? No... velmi nie, ale dam tomu sancu. Tiez nemyslim ze by sa ona v mojej situacii zachovala rovnako, ona by nebola ani zdaleka taka chapava a vykaslala by sa na mna. Nuz uvidime ako to dopadne.


len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. saval
    na slovensku iná a v bulharsku iná - je tvoja kráska..
    a že by toto bola láska?
    ako chceš-tak to vidíš..
    po čase sa sám sebe divíš..
    vývoj tvojej story sledujem
    a napriek tušenému ti drukujem...
    pekný den..
    publikované: 03.08.2010 17:28:16 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. saval,
    chápem ťa, ale súhlasím s radosťou=ako chceš-tak to vidíš..
    publikované: 03.08.2010 18:36:55 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ja neviem co si mam mysliet...
    Nemozem to vzdat, ked tam vidim svetielko nadeje... No to je moj vecny problem, ja vidim to, co vidiet chcem.
    Vidim ze ona to tu nema lahke a nechcem ju tu nechat lebo to by pre nu znamenalo omnoho tahsi zivot ako na slovensku. Viem ze vnutry je clovek ktoreho lubim, a nemozem ju nechat trpiet. Aj ked ona nema najmensi problem aby nechala trpiet mna.
    Mnoho krat som uz pocul ze som az prilis dobry pre tento svet... ale niekedy mam pocit ze prilis hlupy. Cas ukaze ci som urobil dobre alebo nie.
    publikované: 04.08.2010 09:10:38 | autor: savalovsky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014