saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veci nie vzdy vyjdu tak, ako by sme chceli

... ale nevadi.

Ako som uz pisal v predoslych clankoch, veci nie su tak ako som cakal... ale myslim ze by som sa na to mal pozerat aj z tej druhej strany.

Nieje to sice tak, ako by som ja cakal. Som si isty ze ani ona to neplanovala tak, ako to je. Viem, ze robi vsetko pre to aby som sa tu citil dobre, a bolo trocha nepekne od mna ako som sa spraval. Pozeral som sa na to iba z toho mojho pohladu, a potom sa veci daju lahko vidiet celkom inak ako v skutocnosti su. Ked chceme, da sa to vidiet tak, ako to vidiet chceme.

Som rad ze som sem prisiel, a som rad, ze su veci tak ako su... Je mi luto ze som jej mojim spravanim ublizil. No dufam ze to bude uz iba lepsie. Znova jej doverujem tak ako pred tym, znova som stastny, ze sme spolu. Som rad ze som neurobil ziadne unahlene rozhodnutie a velmi si cenim vsetko co pre mna urobila, aj ked zo zaciatku som si toho velmi nevazil. Najdolezitejsia vo vztahu je dovera, a som rad ze jej znova doverujem.

Ja som uz raz taky.. dajte mi kopec casu, a malu zamienku a ja si vo svojej hlave vytvorim dokonaly pribeh bez jedinej chyby ktory mi umozni vidiet to, co chcem. No dokonaly... az na jednu vec, ze je nepravdivy.

Ako sa moj pobyt tu, konci som rad ze som sem prisiel. Pred tym ked mi vravela o jej zivote v BG boli to iba slova, ale teraz ked som to videl... myslim ze jej budem lepsie rozumiet, a viac doverovat. Myslim ze je ovela silnejsou osobnostou ako som si myslel, a myslim ze aj o to viac si ju budem vazit.. a aj vazit si toho co robi. Myslim ze je dobre ak budem mat po boku v zivote niekto ako je ona, Ona vie byt stastna aj z malickosti, aj ked su casy tazke... ja viem byt nestastny aj z malickosti a trapit sa pre ne... Dufam ze raz sa od nej naucim ako byt stastnejsi aj z malych veci.

Tesim sa... lebo viem ze toto nieje koniec, viem ze je to len zaciatok. Zaciatok dlhej cesty, asle urcite zaujimavej a stastnej. Sice za moj zivot tymto znacne skomplikuje, ja som tomu rad... Preco si neskomplikovat zivot, ak na to mame moznost :-) Tesim sa ako sa za par dni spolu vratime na Slovensko, ako ju budem ucit slovensky a ako jej ukazem nasu krajinu. Tesim sa ako jej budem pomahat v skole, kedze bude studovat to iste co ja. A tesim sa ako budeme spolu pracovat v praci... kedze som jej tak trocha dohodil miesto v nasej firme. Som si takmer isty ze bude rovnako dobra vo vsetkom, a pravdepodobne lepsia ako ja. Ale tesim sa na tento novy zaciatok, a nove komplikacie v mojom zivote... Uz mozno nebude tak bezstarostny, ale urcite bude radostnejsi. Myslim ze tato skusenost nas vztah iba utvrdi. Nelutujem noc z toho co som urobil, a som rad ze veci su ako su. Aj ked mozno niesu veci, ako by bolo idealne, a ako by sme chceli... no kazdopadne je dobre ze su tak ako su. 


len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)
    no konečne slová hodné rozumného muža


    publikované: 08.08.2010 12:34:39 | autor: EMA V. (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. saval
    tak píš dalej-a vždy nám pohár čistej pravdy nalej..
    som zvedavá-no čo už - žena-ach-
    ako sa bude vyvíjat tento tvoj vztah..
    ako chceš-nech je to-
    nech neskončí to toto leto..
    ak je to tvoje štastie
    tak nech jeho hodnota rastie..
    všetko dobré..
    publikované: 08.08.2010 12:51:01 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Savi, prekvapujes
    ako keby toto pisal niekto iny...este pred par dnami si pisal, ze sa chova inak ako u nas, nema na Teba cas, bol si sklamany...dufam, ze to, co citis teraz je skutocne, ze sa to medzi Vami vyjasnilo...prajem Ti prijemne posledne dni v Bulharsku a stastny navrat domov
    publikované: 08.08.2010 14:18:28 | autor: SoB (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Saval,
    pri čítaní som mala ten istý pocit, ako SoB. Verím, že to bude naozaj smerovať iba k lepšiemu. Nedá mi ale nenapísať- spolu v práci, spolu v škole, spolu všade. Nebojíš sa, že budú viaznuť rozhovory, vznikať napätie?
    publikované: 08.08.2010 16:02:33 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. dakujem
    ja som rad ze som rad. Ja niesom vzdy iba smutny a plny beznadeje... Obcas mam aj svetle chvilky len o tych az tak casto nepisem. No budem sa snazit aj o nich obcas. Ci sa bojim ze bude viaznut komunikacia? nie. Lebo ako praca tak aj skola su viac o rieseni problemov ako monotonne. a o tych sa da diskutovat a vzajomne si pomahat a to myslim ze iba pomoze.
    publikované: 08.08.2010 17:52:18 | autor: savalovsky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014