saval

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sam...

... Zostal si sam, ako kvol v plote, ako cela melodia skryta v jednej note.

Na uvod uryvok z piesne, ktora neviem ako sa vola a ani kto ju spieva, ale tot mi znie v hlave v poslednych dnoch. Aj ked niesom oficialne sam, nikdy pred tym v zivote som sa takto osamelo necitil.

Som tu sam, v krajine, ktorej dusa sa mi nepaci. Vseobecne sa citim dost osamelo, ale teraz je to nieco co som nikdy pred tym necitil. Plan bol iny, cakal som cosi ine. No zivot je pes a nikdy nic nevyjde tak, ako ja cakam.

Chcel som to urobit pre nu, ako vsetko ostatne. Chcel som ju blizsie spoznat, spoznat miesta a ludi na ktorych jej zalezi. Chcel som jej ukazat ze mi ozaj zalezi na nej, jej krajine, jej blizkich a jej zivote. Mala to byt krasna dovolenka s niekym koho nadovsetko milujem.

Miesto toho tu teraz sedim pri pametniku nad mestom, pijem pivo a premyslam nad tym, co som urobil zle. Preco sa to posralo, preco sa z jej srdca stal kamen, ktory neciti moju bolest.

Uz viem ake budu moje dalsie kroky. Budem sa snazit chapat jej spravanie, pokial sme tu, ale ak sa spolu vratime na Slovensko, davam jej tyzden na to aby sa zmenila, aby bola taka ako pred tym. Ak sa po tom tyzdni zmeni, budem rad, lebo budeme znova stastny. Ak sa nezmeni... poslem ju domov, pretoze mi ublizila uz dost. Mozno najdem inu, lepsiu, mozno nie... co na tom zalezi.

heh.. Je to zvlastne, vzdy som tuzil odist niekam daleko, daleko prec... Teraz ked som tu, daleko, daleko prec od domova, zhruba 1000 km citim sa este horsie ako obvikle. Nikto si ma tu nevazi, pre vsetkych som iba trnom v oku. Jej znami si o mne myslia ze som nejaky magor. Vazne sa citim hrozne. Dnes sa so mnou uz radsej ani vobec nestratla a fokonca nechcela so mnou ani telefonovat... super. Vsetko je v riti... a to celkom solidne... Zacinam mat toho dost.


len tak.. | stály odkaz

Komentáre

  1. Savi,
    neslo by vymenit letenku na skorsi termin? Naco sa mas trapit v cudzom prostredi s cudzou zenou, ktora si vobec nevazi, ze si za nou precestoval tolky kus miesto toho, aby s Tebou travila kazdy den, vyhyba sa Ti...
    Pod domov, kasli na nu, si tam nestastny, osamely, nesedi Ti prostredie, mentalita ludi, ona je zrazu niekto iny...utekaj od nej co najdalej, ak by aj bola po navrate na Slovensko ina, co by to znamenalo? Ak Ta vo svojom prostredi odmieta, co je to za vztah? Clovek, ktory lubi by sa mal tesit z blizkosti toho druheho a nie sa mu vyhybat...tato cesta bola dobra na to, aby si si uvedomil, ze ona nie je tou, co by mala kracat vedla Teba zvysok zivota...
    publikované: 04.08.2010 18:26:05 | autor: SoB (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ahoj
    aj ja sa cítim sama a to som na Sk a mám priateľa... vzťahy sú niekedy veľmi kopmlikované, netuším prečo... Vždy keď sa niečo stane, keď sa nepohodnem s priateľom si poviem, že už nebudem plakať, ale za istý čas sa znovu rozplačem.. Zisti, prečo ťa tak jej priatelia vnímajú, ako ťa vnímajú.. spýtaj sa jej na to. Ak k tebe nebude úprimná, ta asi nestojí za to.
    publikované: 04.08.2010 20:14:19 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. saval
    želám ti vela sily ... a
    aby bol život k tebe znova milý..
    publikované: 04.08.2010 22:02:24 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. láska je strašne bohatá,
    láska tá všetko sľúbi. No ten čo sľúbil, sklamal sa a ten , čo sklamal , ľúbi.
    ....a človek koník túľavý od srdca k srdcu kluše. Chcel by mať jedno pre seba, je mu to jedno aké. Pred cieľom sa zastaví - komu zas srdce chýba? Miroslav Válek
    publikované: 04.08.2010 22:18:16 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. myslim, ze je to uz lepsie.
    Dnes sme sa o tom rozpravali, a chapem ju aj preco sa tak sprava. Jej rodicia ju nijako nepodporuju, to ze som tu ju stoji nemale peniaze. Navyse od kazdeho pocuva aka je hlupa ze sa o mna stara, ze sa stara o to aby som sa citil dobre... Tu je velmi neobvikle aby zna robila nieco pre muza, chapem ju... a myslim ze to bude fajn, myslim ze za to stoji.
    publikované: 05.08.2010 13:10:36 | autor: savalovsky (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ahoj
    ale nieco pozitivneho som zaznamenala aj v tejto prekernej situacii,pripomenul si mi krasnu piesen,z ktorej si uryvok pouzil na uvod :) ...zhanam to uz snad 3roky a nemozem najst anilen cez internet najmensiu stopu...takze ak by tu niekto nahodne poznal pesnicku z ktorej je pouzity zaciatok tejto temy a oboznamil ma s nim,bola by som mu dosmrti vdacna! ;)
    publikované: 14.09.2010 01:55:34 | autor: martinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. saval
    ako ide dalej život?
    píše ti scénar zaujímavý
    teším sa na nové správy
    publikované: 14.09.2010 08:51:53 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014